Εταιρεία

Η εταιρεία Ι.ΚΟΝΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε στον Πειραιά από τον Ιωάννη Κόντε, και έχει διάρκεια πάνω από 60 έτη.

Ο κύριος Κόντες, από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την ψύξη, όπου και ξεχώρισε ιδιαίτερα λόγω των ικανοτήτων και του ήθους του. Όλες οι ελληνικές εταιρείες στις οποίες εργάστηκε, η ναυτιλία, αλλά και η Κυβέρνηση των Η.Π.Α., τίμησαν με επαίνους την άψογη επαγγελματική του δράση και τον ακέραιο χαρακτήρα του τη δεκαετία του 1960.

Αργότερα ασχολήθηκε με το εμπόριο των ψυκτικών ρευστών και εξαρτημάτων χωρίς να εγκαταλείψει τον τεχνικό τομέα της ψύξης, δημιουργώντας το μεγαλύτερο συνεργείο επισκευών και συντήρησης της εποχής.

Στα επόμενα χρόνια η εμπορική του δραστηριότητα επεκτάθηκε σε αντιπροσωπείες των μεγαλυτέρων οίκων του εξωτερικού στον τομέα της ψύξης, όπως HONEYWELL και CHEMOURS στα ψυκτικά ρευστά, καθώς και άλλων γνωστών επώνυμων εταιρειών όπως TECUMSEH, DANFOSS, FRASCOLD, RANCO,CAREL, MANEUROP, COPELAND, CPS, BITZER, ALFA LAVAL και INFICON.

Σήμερα η "Ι. ΚΟΝΤΕΣ ΑΒΕΕ" εδρεύει στον Πειραιά, οδό Αιγάλεω 12 και Φωκίδος 15 σε ιδιόκτητο οκταόροφο κτίριο με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, μηχανών και οικιακών συσκευών.

Επίσης διατηρεί σύγχρονο σταθμό εμφιάλωσης ψυκτικών ρευστών, τηρώντας όλες τις τελευταίες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ώστε να καλύπτει άμεσα όλες τις απαιτήσεις της αγοράς και έχει πιστοποιηθεί με το σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 900:2015

Ο σταθμός είναι ηλεκτρονικά εξοπλισμένος με βάση την τελευταία τεχνολογία και τα υγρά εμφιαλώνονται μετά από ειδικούς καθαρισμούς.

Η αξιοπιστία των ψυκτικών ρευστών μας είναι πλέον αποδεδειγμένη στην Ελληνική αγορά και οφείλεται στους αυστηρούς και συστηματικούς ελέγχους ποιότητας της εταιρείας μας σε συνεργασία με τις εταιρείες Honeywell και Chemours.

Με οδηγό την εξέλιξη Ι. ΚΟΝΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε. ήδη προωθεί στην ελληνική αγορά νέα οικολογικά ρευστά, διαλύτες, καθαριστικά και διάφορα άλλα χημικά προϊόντα.

Το Προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο, ευγενέστατο και η εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας είναι η προτεραιότητα μας. Οι παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά, καλύπτοντας τα επείγοντα περιστατικά σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επίσης παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση με προσωπική επαφή και τεχνικά σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Ι. ΚΟΝΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι και θα είναι ανταγωνιστική και δυνατή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Η εταιρεία “I. KONTEΣ ΑΒΕΕ” διαθέτει:

ANTAΛΛΑΚΤΙΚΑ

DANFOSS, CARRIER, DENA, SUNICO, ALFA LAVAL, RANCO, CPS, ELKE, REFRIGERA, ERRECINQUE, INFICON, RECTORSEAL, CAREL

 

ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ-ΜΗΧΑΝΕΣ

TECUMSEH EUROPE, MANEUROP, BITZER, COPELAND, FRASCOLD, DANFOSS.

 

ΨΥΚΤΙΚΑ ΡΕΥΣΤΑ

CHEMOURS, HONEYWELL

 

ΨΥΚΤΙΚΑ ΑΕΡΙΑ

ΝΗ3, CO2, R290, R600, R32

 

ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Παγομηχανές, Καταψύκτες, Ψυγεία, Κλιματιστικά, Αεροκουρτίνες.

 

Τα καταστήματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν την πελατεία μας είναι:

ΑΙΓΑΛΕΩ 12

185 45 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τηλ: 210 4635040 - 4
Fax: 210 4636918, 210 4636667
E-mail: kontes@kontes.gr

Υποκατάστημα:

ΘΗΒΩΝ 160
182 33 ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 4931555
Fax: 210 4929988
E-mail: kont44@otenet.gr

Κόντε Φλώρα & ΣΙΑ ΕΕ:

ΘΗΒΩΝ 402 , 131 21 ΙΛΙΟΝ .
Τηλ :210 5785551-2
Fax : 210 5785553
E-mail: kontes@kontes.gr