ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία Ι.ΚΟΝΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε στον Πειραιά από τον Ιωάννη Κόντε, και έχει διάρκεια πάνω από 70 έτη.

Ο κύριος Ιωάννης Κόντες, από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την ψύξη, όπου και ξεχώρισε ιδιαίτερα λόγω των ικανοτήτων, της αποτελεσματικότητας και του ήθους του. Όλες οι ελληνικές εταιρείες στις οποίες εργάστηκε, η ναυτιλία, αλλά και η Κυβέρνηση των Η.Π.Α., τίμησαν με επαίνους την επαγγελματική και επιχειρηματική του δράση και τον ακέραιο χαρακτήρα του τη δεκαετία του 1960.

Αργότερα ασχολήθηκε με το εμπόριο των ψυκτικών ρευστών και εξαρτημάτων χωρίς να εγκαταλείψει τον τεχνικό τομέα της ψύξης, δημιουργώντας το μεγαλύτερο συνεργείο επισκευών και συντήρησης της εποχής.

Στα επόμενα χρόνια η εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας επεκτάθηκε σε αντιπροσωπείες των μεγαλυτέρων οίκων του εξωτερικού στον τομέα της ψύξης και του κλιματισμού.

Σήμερα, εξακολουθεί να είναι επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρίας HONEYWELL στα ψυκτικά ρευστά, καθώς και συνεργάτης πολλών γνωστών επώνυμων εταιρειών του κλάδου, όπως TECUMSEH, DANFOSS, FRASCOLD, RANCO, ΑLCO,  CAREL, MANEUROP, COPELAND, CPS, BITZER, ALFA LAVAL, APPION και INFICON.

Η  Ι.ΚΟΝΤΕΣ ΑΒΕΕ δημιούργησε τις πρώτες εγκαταστάσεις εμφιάλωσης ψυκτικών ρευστών στην Ελλάδα και συνεχίζει ακολουθώντας τις τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά, με τεχνογνωσία και ποιοτικά προϊόντα.

Η αξιοπιστία και η ποιότητα των ψυκτικών ρευστών μας είναι αποδεδειγμένη στην αγορά,  πιστοποιείται και αποδεικνύεται και από τους  αυστηρούς και συστηματικούς ελέγχους ολικής ποιότητας της εταιρείας μας και από τις πιστοποιήσεις ISO 900:2015 .

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι εξειδικευμένο και η εξυπηρέτηση στους των συνεργάτες συνεργατών μας είναι προτεραιότητα μας. Παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά, καλύπτοντας τα επείγοντα περιστατικά σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με οδηγό την τεχνογνωσία μας, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση με προσωπική επαφή και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Ι. ΚΟΝΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε. προχωράει μπροστά με εξέλιξη και καινοτομία, συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία στο κλάδο της ψύξης και του κλιματισμού.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

Το Προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο, ευγενέστατο και η εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας είναι η προτεραιότητα μας.

Οι παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά, καλύπτοντας τα επείγοντα περιστατικά σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση με προσωπική επαφή και τεχνικά σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Ι. ΚΟΝΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι και θα είναι ανταγωνιστική και δυνατή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.